ماده افزودنی در صنایع غذایی
شیرینکنندههای مصنوعی
ساخارین، سیکلامات، آسپارتام، آسه سولفام K، تامائین (توماتین)، استویوزید، نئوهیسپیریدین، ِهیدروکالکون، سوکرالوز، گلیسیریزین، آلتیام ، مونلین، میراکولین، RTI – 001 ، مانیتول، سوربیتول، استرهای دیپپتید، فیلودولسین، هرنادولسین، پریل آلدئیداکسیم، گزیلتول.
رنگها
عصاره آناتو، کاروتن، بتا ـ کاروتن، کارامل، کارمین، عصاره کوچینیل، زعفران، ریبوفلاوین، عصاره پوست انگور، دولترا مارین آبی، زردچوبه، الئورزین زردچوبه، دیاکسیدتیتانیوم، پایریکا، اولئورزین پاپریکا، روغن هویج، پودرچغندر، بتا ـ آپو، کاروتنال، کانتاگزانتین.
پروپلافتها
N2 ، N2O ، CO2، فرئون318، فرئون 115
عوامل سفتکننده
سدیم آلومینیوم سولفات، پتاسیم آلومینیوم سولفات، سولفات آلومینیوم، پکتین متیلاستراز.
عوامل تشکیلدهنده کمپلکس
ائیلندی آمین تترااستیک اسید.
مواد جاذبالرطوبه
پروپیل گلیکول، گلیسرول.
امولسیونکنندهها
اسیداولئیک، سوربیتان تری استئارات، مونو و دیگلیسیرید، گلیسرول مونواستئارات، سوربیتان لوفواولئات، سوربیتان مونو پالمیتات، سوربیتان مونو لورات.
ژلاتین، پلی اکسی اتیلن سوربیتان مونواولئات، پلی اکسی اتیلن تری استئارات، پلی اکسی اتیلن سوربیتان تری اولئات، صمغ تراگاکانت، صمغ عربی، پلیاکسی اتیلن مونولورات، پلی اکسی اتیلن سوربیتان مونو استئارات، پلی اکسی اتیلن سوربیتان مونواولئات، سدیم اولئات، پتاسیم اولئات.
بافرها
نمک سدیم اسیدگلوکونیک، نمک سدیم اسیدسیتریک، نمک سدیم اسیداستیک، نمک سدیم اسید فسفریک، نمک پتاسیم اسیدگلونولیک، نمک پتاسیم اسید سیتریک، نمک پتاسیم اسیداستیک، نمک پتاسیم اسید فسفریک.
مواد و سیستمهای ایجادکننده گاز
Baking powder ، اسید تارتاریک، پتاسیم اسیدتارتارات.
آنتیبیوتیکها
نایسین، کلروتتراسیکلین، اکستتراسیکلین، پیماریسین.
مواد ضدمیکروبی
اسید پروپیونیک، اسید سوربیک، اسید استیک، اسید بنزوئیک، نیتریت و نیترات، دی اکسید گوگرد و سولفیتها.
بهبوددهندهها
بنزوئیل پروکسید، اکسیدهای نیتروژن، کربن دیاکسید، نیتروژن کلراید، کلرین، برومات پتاسیم، یدات پتاسیم،کلسیم پراکسید.
عوامل شفافکننده
خاکهای دیاتولهای، نپتونیت (سیلیکات آلومینیوم آبدار)، سیلیکات کلسیم ،استئارات کلسیم، آهن.