مقالات وچکیده کار گروه صنایع غذایی دانش کویر ایران

این وبلاگ مخصوص گروه دانش کویر ایران بیرجند می باشد .

مقالات وچکیده کار گروه صنایع غذایی دانش کویر ایران

این وبلاگ مخصوص گروه دانش کویر ایران بیرجند می باشد .

نان های بدون سبوس جذب پروتئین را کاهش می دهدا

نان های بدون سبوس از جمله نان های فانتزی به علت داشتن بی کربنات جذب مواد غذایی را مختل و جذب پروتئین ها را کاهش می دهد.

دکتر ایرج خسرونیا متخصص گوارش و کبد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: نان های بدون سبوس به علت داشتن بی کربنات و جوش شیرین خاصیت اسیدی معده را از بین می برند و محیط معده را قلیایی می‌کنند.

خسرونیا اظهار داشت: محیط معده در حالت طبیعی اسیدی است و جذب مواد در محیط اسیدی صورت می‌گیرد اما نان های فانتزی و بدون سبوس با قلیایی کردن معده جذب مواد غذایی از جمله پروتئین ها را با اختلال روبرو می‌کنند.

وی با بیان اینکه در محیط اسیدی وجود آنزیم های گاسترین و پپتن وجود دارند خاطرنشان کرد: نان های بدون سبوس با قلیایی کردن معده جذب مواد غذایی از جمله پروتئین ها را با اختلال روبرو می‌کنند.

خسرونیا افزود: نان های بدون سبوس گاسترین و پپتن معده را از بین می‌برند و علاوه بر بروز رفلاکس های معده در جذب پروتئین ها، ویتامین ها و سایر مواد غذایی اختلال ایجاد می‌کند.

وی افزود: این نان ها همچنین باعث افزایش وزن نیز می‌شوند که این افزایش وزن و چربی نیز روند طبیعی جذب مواد غذایی را کاهش می دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد