مقالات وچکیده کار گروه صنایع غذایی دانش کویر ایران

این وبلاگ مخصوص گروه دانش کویر ایران بیرجند می باشد .

مقالات وچکیده کار گروه صنایع غذایی دانش کویر ایران

این وبلاگ مخصوص گروه دانش کویر ایران بیرجند می باشد .

فیلم های پلی اتیلنی در بسته بندی های صنایع غذایی

امروزه استفاده از چند لایه ها مخصوصا فیلم پلی اتیلنی رواج پیدا کرده  و کاربرد و کارایی این مواد بیشتر شده است. LDPE,LLDPE که ماهیت شان بر پایه پلی اتیلنی  محور اصلی بحث ما هستند.آنها گرانول هایی از خانواده پلی اتیلن هستند و در صنعت لفافهای پلاستیک به طور کلی به عنوان LLDPE  شناخته می شوند. LDPE,LLDPE به تنهایی کاربرد محدودی در بسته بندی دارند و همواره به صورت ترکیب با هم و یا پلیمر های دیگر مانند HDPE بکار گرفته می شوند و خواص مفیدی را در صنعت ارائه می دهند.

 امروزه استفاده از چند لایه ها مخصوصا فیلم پلی اتیلنی رواج پیدا کرده  و کاربرد و کارایی این مواد بیشتر شده است.LDPE,LLDPE که ماهیت شان بر پایه پلی اتیلنی  محور اصلی بحث ما هستند.آنها گرانول هایی از خانواده پلی اتیلن هستند و در صنعت لفافهای پلاستیک به طور کلی به عنوان LLDPE  شناخته می شوند. LDPE,LLDPE به تنهایی کاربرد محدودی در بسته بندی دارند و همواره به صورت ترکیب با هم و یا پلیمر های دیگر مانند HDPE بکار گرفته می شوند و خواص مفیدی را در صنعت ارائه می دهند.توجه بیشتر به این ماده سرمایه گذاری در تولید آن رانیز افزایش داده است.امروزه یکی از رایجترین نوع تولید فیلم LDPEبرای کیسه های شیر سه لایه و پنج لایه باشد اما در گذشته صرفا به علت ارزانی از آن استفاده میشده است.ایران از جمله کشورهایی است که گرید خوبی از پلی اتیلن یعنی LDPE,LLDPE را تولید می کندولی در تولید لفاف های بسته بندی از جنس این مواد پدیده خاصی را عرضه نکرده است.میتوان به کاربردهای عمومی این پلیمردر لفاف سه لایه شیر , فیلم استرچ , فیلم شرینک و ... اشاره کرد. اینها به طور تخصصی به بازار عرضه نمی شوند و اگر هم عرضه شوند توسط افراد متخصص عرضه نمی شوند.یکی از نگرشهای  سازندگان ماشین آلات تولید لفاف های  چند لایه این بوده که تولید کنندگان لفاف بتوانند محصول ارزانتری  را تولید کنند.یعنی خواص مکانیکی و فیزیکی لفاف با گرانولهای ارزانتر  و حتی  گرانول بازیافتی تامین شود که در این پروسه  حفاظت محتوی بسته از مواد باز یافتی مد نظر است.نمونه های آمریکایی و چینی که در بازار یافت می شود سفیدی (Brightness  ) کمتر از80% دارندکه براحتی می توان روی آن نوشت, یعنی مسئله بازیافت در صحنه حضور دارد و در فرایند تولیدافزوده شده است و این نکنه ایست که در ایران به آن توجه نمی شود.در مورد پاکتهای دو پک  که در بسته بندی آبمیوه ها  استفاده می شود ایران یکی از مصرف کنندگان بزرگ آن می باشد.تولید فیلم دوپک نیاز به فیلم دارد,LLDPE.در حال  حاضراین فیلم از اسپانیا ,ترکیه و بعضی کشورها ی دیگر به ایران وارد می شود.البته بتازگی تولید این فیلمها در ایران نیز آغاز شده است.آن چیزی که معمول بازار است و همه استفاده می کنند فیلمهای عریض کشاورزی , فیلمهای مورد کاربرد در عملیات ساختمانی و کیسه های محصولات بازار های میوه و تره بار بوده است. در زمینه چاپ و بسته بندی  نیز با فرا گیر شدن چند لایه ها , لمینت پلی اتیلن در تولید لفاف بسته بندی آب میوه , بسته بندی دارویی , سموم مکملها , شیر خشک , غذای کودک و سایر مواردی که نیازمند لایه پلی اتیلنی باشد تعریف شده است.بنابراین  بازار تخصصی فیلم پلیاتیلنی  و نیازهای تخصصی آن در حال گسترش است.

جا دارد در کشوری که دارای ظرفیت های قوی در تولید گرید های متنوع پلی اتیلن است تولید تخصصی این کالا هم مورد توجه قرار گیرد.

خواص داروئی سویا


1) سویا مقوی و باد شکن است. 2) دانه سویا ، مدر ، تب بر و ضد سم است .3) در چین دانه سویا را بعنوان ضد سم مصرف می کنند. 4) شیر سویا غذای مفیدی برای کودکان است .5) نان سویا برای مبتلایان به بیماری قند بسیار مناسب است  زیرا اولاً ارزش غذایی زیادی دارد ثانیا مواد نشاسته ای که تبدیل به قند می شود در آن کم است .


6) دانه های سبز سویا را له کرده و بصورت ضماد در آورید این ضماد برای زخم های آبله و سایر زخم ها مفید است همچنین برای رفع التهاب و قرمزی پای بچه ها که در اثر ادرار بوجود آمده مفید می باشد .7) سویا برای مبتلایان به نقرس و رماتیسم و اشخاص ضعیف البنیه بسیار مفید است. 8) سس سویا برای تحریک اشتها بکار می رود. 9) سس سویا را برای از بین بردن بوی گوشت بکار می برند.


10) سس سویا را به غذاهایی که تردید دارید سالم باشد بزنید سم آنرا خنثی می کند. 11) سس سویا ملین ،‌ خنک کننده و ضد سم است. 12) اگر زن حامله در معرض خطر سقط جنین باشد به او سس سویا بدهید. 13) اگر ادرار کسی بخون آلوده است سس سویا درمان آن است .14) سس سویا برای سوختگی پوست مفید است. 15) فرآورده های سویا برای پیشگیری از سرطان مفید است .16) سویا به فعالیت روده ها و دفع منظم سموم کمک می کند.


17) سویا مقدار تری گلیسیرین خون را پائین می آورد.18) برای تمیز کردن شریانها از فرآورده های سویا استفاده کنید حتی کسانی که مبتلا به شرائین و در معرض خطر قلبی هستند اگر از سویا استفاده کنند و گوشت را از برنامه غذایی خود حذف کنند بزودی شریانهای آنها تمیز و جوان خواهد بود .19) سویا سنگ کیسه صفرا را شکسته و خارج می سازد و اگر از فرآورده های سویا استفاده کنید در بدن شما سنگ کیسه صفرا تولید نخواهد شد اگر سنگ کیسه صفرا دارید رژیم خود رابه سویا تغییر  دهید.


20) سویا برای سلامت روده بزرگ و تنظیم تخلیه و دفع مواد زائد بسیار مفید است.21) سویا موثر برای درمان سرطان کولون است. 22) سویا از سرطان سینه جلوگیری می کند.23) سویا منبع غنی هورمون استروژن است بنابراین می توان جانشین هورمونهای مصنوعی در دوران یائسگی باشد . پس خانم ها در دوران یائسگی بهتر است از فرآورده های سویا استفاده کنند .

وقتی نوشابه می‌خورید چه اتفاقی می‌افتد؟

10دقیقه بعد: 10 قاشق چای‌خوری شکر وارد بدنتان می‌شود. می‌دانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمی‌شوید؟ چون اسید فسفریک، طعم آن را کمی می‌گیرد و شیرینی‌اش را خنثی می‌کند.

20 دقیقه بعد: قند خونتان بالا می‌رود و منجر به ترشح ناگهانی و یک جای انسولین می‌شود. کبدتان شروع می‌کند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود.
40دقیقه بعد: حالا دیگر جذب کافئین کامل شده، مردمک‌های‌تان گشاد می‌شود، فشار خونتان بالا می‌رود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها می‌کند. گیرنده‌های آدنوزین مغز حالا بلوک می‌شوند تا از احساس خواب‌آلودگی جلوگیری کنند.
45دقیقه بعد: ترشح دوپامین افزایش پیدا می‌کند و مراکز خاصی در مغز که حالت سرخوشی ایجاد می‌کنند، تحریک می‌شوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی می‌شود.
بعد از 60دقیقه: اسید فسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی می‌چسبد. متابولیسم بدن افزایش پیدا می‌کند. میزان بالای قند خون و شیرین‌کننده‌های مصنوعی، دفع هرچه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث می‌شوند.
مدتی بعد: کافئین در نقش یک داروی مدر (ادرارآور) وارد عمل می‌شود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و رویی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع می‌شود و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیت‌ها نیز از دست می‌رود.
مدتی بعدتر: کم‌کم آن غوغایی که در بدن‌تان ایجاد شده بود، فروکش می‌کند و نوبت به افت قند می‌رسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریک‌پذیر می‌شوید یا خیلی کرخت و بی‌حال. حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید، دفع کرده‌اید؛ آبی که می‌شد به جای اسید و کافئین و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدنتان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین می‌رود و شما هوس یک نوشابه دیگر می‌کنید.